21 Eylül 2015 Pazartesi

"loreal üç etkili tonik" yorumum :)

Merhaba arkadaşlar,

Toniğin kullanım amacı nedir? Şöyle diyelim; toniğin esas amacı, cildinizi temizledikten sonra, kalan mikro kiri temizlemektir. Ve ben de bu paylaşımımda size aynen bu amaçla kullandığım, başarı olduğunu düşündüğüm bir tonikten bahsedeceğim.


 Loreal parisin “üç etkili” bu toniğinin cilde ışıltı kazandırma ve cildi arındırma özellikleri var. Yüzümü temizledikten sonra azıcık avuç içime döktüğüm toniği, tüm yüzüme uyguluyorum. Alkollüymüşçesine ilk anda sivilcelerinizin olduğu yerleri hafif yakıyor ama sonrasında yüzümün gerçekten temizlendiğini, sivilce kızarıklıklarının hafiflediğini ve ciltteki pürüzlü hissinin kaybolduğunu görüyorum. Işıltı etkisi demiş ürün tanıtımında ama ben açıkçası cilde ışıltı katmaktan ziyade cildi matlaştırdığını düşünüyorum.

Kampanyalarla fiyatı ne kadara geliyor bilemiyorum ama ürüne ait gördüğüm en düşük fiyat 12.90tl. Şu an ürünün yarısındayım. Bitirdiğimde, elimde fazlaca olduğunu fark ettiğim gül suyunu kullanmaya başlayacağım. Ama şu var elimde ürün olmasaydı yine gider bunu alırdım.

Ürünün bende etkisi böyle, yalnız farklı ciltlerde sonuç nasıl olur bilemiyorum. Yeri gelmişken belirteyim, cildim karma, yağlıya dönük, akneye-siyah noktaya meyilli bir cilt.

Aşkla, huzurla kalın.

2 yorum:

  1. Ebu tarz ürünler bana da iyi geliyor lorealin toniklerini de seviyorum ben :)

    YanıtlaSil