4 Ocak 2015 Pazar

takı toka işleri :)



Merhabalar efenim :)
Nasılız :) Yeni yılın ilk pazarı ve hepimiz için güzel bir pazar olsun inşallah :)
Bu yazımda sizlerle minnak takı toka, süs püslerimi paylaşmak istedim :) 



Bu kolyeleri sosyete pazarından tanesini 7.5TL ye aldım. Alırken de satan teyzeyle küçük, tatlı bir sohbetim oldu. Bu kolyeleri ve tezgahtaki tüm takıları o teyze kendisi yapıyor. Eşi emekli ve onun bunları yapıp pazarda satma sebebi oğlu. Oğlu Eskişehir de elektrik elektronik mühendisliği okuyor ve sırf burdan kazanılan ona harçlık oluyor. Annelik ne yüce bir his. O evlat ne şanlı bir evlat ki böyle candan ana-babası var ve böyle bir mesleği okuyor. İtiraf ediyorum imrendim. O teyzedeki çalışma-kazanma azmine, o evlattaki şansa-başarıya imrendim. Ne diyelim...




 Bu güzellikler de yine sosyete pazarından :) Ben pazarda çok güzel şeyler bulabiliyorum, pazarları seviyorum :) Üstteki küpeleri özellikle çok beğenerek ama nasıl kullanacağımı bilmeyerek aldım. Birgün saçlarımı donut topuz yaptım ve açık yakalı mor bir body giydim. O siyah-mor küpelerle de inanın çok hoş oldu. Altın renkli olanı da şöyle kullandım; düğmeleri olmayan bir hırkayı üst kısmından iğneledim. İğne görünmesin diye de üzerine o küpeyi taktım ve o da bence güzel oldu :) Onları da ikisi 5 TL ye almıştım.

Alttaki dore küpeleri aldım ama kullanacak yer bulamadım. Hoşlar güzeller de ben niye aldım ki onları. Çok gereksiz almışım :(



Bu takıları :) http://www.butakibenim.net/ adresinden aldım. Özellikle kolyeyi çok değişik buldum. Yakası açık bir kazak,bluz vs. ile çok güzel duruyor. Yaklaşık 8TL ye almıştım. Bileklik de yine aynı adresten ve yaklaşık 6TL ye almıştım. Onu da aslında gri sipariş etmiştim ama krem gelmiş. Değiştirmek istemedim, bu da hoş diye. 

İnternet alışverişlerinde iade etmek ya da değiştirmek çok zor geliyor bana. Mail atacaksın, kargoya gideceksin, iade bildirim nosu alacaksın onlar da arıza yapacak, faturayı dolduracaksın, hesabını kontrol edeceksin, ödemen geri yattı mı yatmadı mı diye, yatmazsa arayacaksın ... Ayy yazdıkça yoruldum :)) En güzeli bizzat görerek, deneyerek almak bence. 



Bu hoş küpeler bana cici birinden hediye :) 


 Bu kokoş saati de anneciğim bana amasra dan almıştı. Kokoş mokoş ama benim için çok kıymetli :)


mutlu kalın inşallah :)


4 yorum:

  1. Özellikle mavi kolye çok tatlı... Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. böyle annelere can kurban o boncukları dizmek ne kadar zahmetli küçük oldukları için çok uğraştırıyor.
    hepside çok güzel güle güle kullan takipteyim banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil