3 Ocak 2015 Cumartesi

Krauterhof Isıtıcı Masaj Jeli


Gün içerisinde vücudumuzun belli bölgelerinde stres, uzun süreli ayakta kalma, uzun süreli aynı pozisyonda bekleme, hareketsizlik, bilgisayar başında uzun saatler boyunca vakit geçirme, yanlış pozisyonda uyuma gibi sebeplerden kaynaklı kasılmalar ve sertleşmelerle karşılaşırız. Bu tip kasılmalar özellikle bel, boyun, sırt ve omuz gibi bölgelerde gözlemlenir. Bu bölgelerdeki kasların gevşetilerek rahatlatılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Krauterhof Isıtıcı Masaj Jeli bu tip durumlarda Isıtıcı özelliği ile kasların rahatlatılmasına ve gevşetilmesine yardımcı olur. 



Kırmızı asma yaprağı, at kestanesi, rezene, civan perçemi, kedi otu, oğul otu, ökse otu alman papatyası ve camphor Içerir. İyi bir sonuç alınması için gerekli bölgelere masaj yapılarak uygulanması önerilir.




Bu jeli bizzat kendimde, annemde ve arkadaşımda denedim. Sonuç: harika. Ağrılara yakı uygulaması yapmak klasiktir değil mi? Ama o yakı sonrasında cayır cayır nasıl da yakar. Ağrı ayrı, yakı ayrı travmatize edicidir. Ya da kokulu yağlarla masaj... Masaj yaparken herşey iyi, güzel, hoş ama sonra ki kokusu... Ağrıdan duş da alamazsanız okulda birileri mutlaka atlar "Hey kim nane nane kokuyor?" ya da iş yerinde "Imm burası biraz değişik kokuyor." diye. Bu jelde böyle şeyler yaşamadım. Açıkcası çok umutla başlamadım kullanmaya ama "ummadığın taş baş yarar" misali etkili geldi. Hem de sadece bana değil, anneme de arkadaşıma da. Annem şuan her ağrı hissettiğinde beli ve dizleri için kullanıyor. Arkadaşımsa markayı istedi benden. Ben etkili buldum, derdime derman saydım. İnşallah siz de faydasını görürsünüz. 

Bu arada 
Krauterhof Isıtıcı Masaj Jelini Eczanelerde ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.
ağrısız, sızısız, mutlu kalın :)))

1 yorum: