9 Aralık 2014 Salı

flormar memnuniyeti :)

Selam Ballar,

Nasılsınız :) Benim bir dedikodu yapasım geldi :) Azıcık flormarı çekiştirelim ne dersiniz :) 

Flormar markası bence hızla innovasyon dönemine girdi. Eskiden "normal" kalitelideki markalardan biriyken son zamanlarda "en iyiler" arasında. 

Flormarın internet sitesinden aşağıdaki nefis renkli farları ve ruju aldım. Yorumumu paylaşıyorum: Mükemmel :)


şu renklerin güzelliğine bakar mısınız :)


Eldeki swatchu belki renkleri çok belli edemedi ama gözde ve dudakta duruşları o kadar güzel ki ben bayıldım :) 

Mavi farı 3.25TL ye aldım. Gece makyajı olarak harika duracağına eminim. Pigmentasyonu çok başarılı. Yalnız aynı fiyata aldığım mor far, renk verme konusunda mavi far kadar iyi değil. Altına baz kullanılarak gündüz makyajınızda hafif morumsu olarak kullanabilirsiniz. Şahsen ben böyle yapıyorum ve övgü aldığım çok durum ortam oldu :)))

Gelelim ruja. Markanın çıkardığı yeni serinin bir parçası ve fiyatı yaklaşık 18.50 TL. Bazıları bu bebek pembesi "babypink" ya da pamuk şekeri pembesini "cotton pink" her ten rengine yakıştırmıyor ama ben çikolata tenlilere ve pamuk gibi beyazlara çok yakıştırıyorum. Hemen canlı örneklerini de vereyim sizlere ... "Bu Tarz Benim" yarışmasındaki Ayşenur beyaz tenli, Tuğçe ise esmer ve bu rengi kullandıklarında ikisi de çok güzel oluyorlar. 

Bu minnoş rujun dudakta güzel durması için dudaklarınızın bakımlı olması şart :) Eğer kurumuş, çatlamış dudaklarınız varsa ve bu rengi dudaklarınızda taşımak istiyorsanız ilk şartımız; dudaklarınızı nemlendirmeniz. Aksi halde inanın hoş durmuyor (ben denedim de :) )

Güzellikler ben bu üç ürünü de almaya, denemeye değer buldum. Renkler size de "Al beni" diyorsa ben öneririm. 

Benden bu kadar :) çiçek kokulu öpücüklerle efem :))


3 yorum:

  1. merhaba blog keşif etkiinliğinden geliyorum :) üyenim artık banada beklerim www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Flormar İndirim  Çok iyi bir yazı kuaförlere uygun malzemeler bu site üzerinde mevcut yeni çıkan markalar bilindik ürünler uygun fiyata satılmakta

    YanıtlaSil